Nieuws

Nederlandse kaasplank bij Perceel in Capelle aan den IJssel

Maarten Koek, fromager van Perceel in Capelle aan den IJssel, is één van de auteurs van het recent verschenen boek Dé Nederlandse kaasplank. Vanwege deze lancering serveert het sterrestaurant tot en met zondag 23 oktober een viergangenmenu inclusief door Maarten geselecteerde Nederlandse kazen voor 69,50 euro per persoon.

Het boek Dé Nederlandse kaasplank is een gezamenlijke productie van Maaike Petri, Etienne Verhoeff en Maarten Koek.

Maarten Koek
Maarten is – als fromager – werkzaam bij het met één Michelinster bekroonde restaurant Perceel in Capelle aan den IJssel.

Kaasplank
Vanwege de lancering van het boek wordt tot en met zondag 23 oktober een heerlijk viergangenmenu geserveerd mét kaasplank. Hiervoor heeft Maarten een aantal Nederlandse kazen geselecteerd.

Reserveren
Het menu kost 69,50 euro per persoon en is te reserveren onder vermelding van ‘De Nederlandse Kaasplank’.

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@restaurantperceel.nl of te bellen met telefoonnummer (010) 227 19 22.

Les Patrons Cuisiniers
Het boek is voor 29,90 euro te koop bij Perceel, dat is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Hotel W Amsterdam opent tweede pand en telt nu 238 kamers

Volgend artikel

Wijnproeverij met lunch bij La Rive, Zarzo en De Lindenhof

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.