Nieuws

Nederlandse hotels sluiten zich aan bij Quality Lodgings

Opnieuw hebben drie Nederlandse hotels ervoor gekozen zich aan te sluiten bij Quality Lodgings. De hotelgroep is al ruim twintig jaar de collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa en telt inmiddels 118 hotels, waarvan er 71 in ons land zijn gevestigd.

In april breidde Quality Lodgings uit met twee onafhankelijke Nederlandse hotels en in oktober kwamen er daar nog eens acht bij. Met ingang van het nieuwe jaar hebben drie hotels uit ons land zich aangesloten.

De nieuwe leden zijn Corps de Garde in Groningen, Kasteel De Vanenburg in Putten en The Diamond in Amsterdam.

Corps de Garde

Hotel Corps de Garde huisvest in een wachthuis uit de zeventiende eeuw en combineert historische charme met modern comfort dankzij een grondige renovatie in 2021.

Voor goed eten en goed drinken kunnen gasten terecht bij restaurant Blumé onder leiding van chef-kok Henrice Dijks of De Brasserie.

Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg is gelegen op een Veluws landgoed uit de zeventiende eeuw. Met een restaurant dat onder leiding staat van chef Richard Broersma en is geïnspireerd op de Franse keuken.

In een gerestaureerd bijgebouw is de brasserie gevestigd. Daar geniet je van seizoensgebonden gerechten en snacks.

The Diamond

The Diamond is een vijfsterrenhotel op het Leidseplein. Na jaren van afwezigheid is de Heineken Hoek terug als ontmoetingsplek van onze hoofdstad.

Op de eerste verdieping is Heineken Hoek Steakhouse geopend, waar chef Enrico Westkamp onder andere premium steaks serveert. Omdat ook nog twee Duitse hotels kiezen voor Quality Lodgings telt het samenwerkingsverband nu 118 aangesloten hotels. Daarvan zijn er 71 gevestigd in Nederland.

Lees ook:
Familieverhaal op Groot Warnsborn: Jante en Gjalt stappen in voetsporen van ouders
Hotel Haarhuis in Arnhem heeft met Sybren Muijs nieuwe leider
Imad El Khalfioui volgt Frans Hazen op bij Grand Hotel De Draak in Bergen op Zoom

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Eten op 190 meter hoogte: dit is Celest in Rotterdam

Volgend artikel

Restaurant Elysianne: ode aan de smaken van Louisiana

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.