Nieuws

De Nederlanden trapt de zomervakantie af met Zomer BBQ

Regeren is vooruitzien en daarom wijzen we je alvast op de Zomer BBQ van De Nederlanden in Vreeland. Vrijdag 7 juli steken eigenaren Caroline en Wilco Berends de barbecue aan en kun je genieten van plateservice ribeye, halve kreeft en – uiteraard – de bekende oesters.

De Zomer BBQ op het terras van De Nederlanden in Vreeland is volgens initiatiefnemers Caroline en Wilco Berends een ‘informele start van de zomervakantie’.

Wilco Berends
Op het menu onder andere plateservice ribeye, halve kreeft, de bekende oesters van Wilco Berends en gin & tonics. Als gast ontvang je bij binnenkomst een strippenkaart en neem je waar je zin in hebt. Bij vertrek reken je daarmee af.

Reserveren
Omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, adviseren de ondernemers om tijdig te reserveren. Dat kan door het sturen van een e-mail naar info@nederlanden.nl.

Vorig artikel

Op ontdekkingsreis met Hanami-menu Conservatorium Hotel

Volgend artikel

Videodagboek: Job Huisman van wijnboerderij ’t Heekenbroek in Drempt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.