Nieuws

Nautisch arrangement Da Vinci: varen, lunchen en champagne

Een ‘Meesterlijk nautisch arrangement’, dat bestaat uit onder andere een lunch bereid door tweesterrenchef Margo Reuten van Da Vinci in Maasbracht, Moët & Chandon-champagne en een uur varen. Belangstellenden kunnen voor 99 euro per persoon mee op de zondagen 23 en 30 augustus.

‘We hebben in samenwerking met Maas Binnenvaartmuseum een Meesterlijk nautisch arrangement samengesteld’, aldus tweesterrenchef Margo Reuten en SVH Meestergastheer Petro Kools van Da Vinci in Maasbracht.

Ontvangst met champagne
De ontvangst is op de gloednieuwe rondvaartboot De Gouverneur van Limburg, die de thuishaven vlak voor de deur van het restaurant heeft. Daar wordt een glas Moët & Chandon-champagne geserveerd.

Rondvaart
Margo en Petro zijn vriend en sponsor van het museum en waren erbij toen De Gouverneur van Limburg werd gedoopt.

‘Daarna bedachten we spontaan de combinatie van rondvaart met lunch’, aldus het duo tegen ChefsFriends. Het arrangement wordt (nog) aangeboden op de zondagen 23 en 30 augustus.

Bubbels
Na de ontvangst met bubbels is er een rondvaart van een uur door de haven van Maasbracht, een van de grootste binnenhavens van ons land, inclusief schutten in de drielingsluis met een verval van 12 meter.

Om te ontdekken hoe dat eruit ziet, kun je via deze link een impressie bekijken.

Margo Reuten
Tijdens deze tocht serveert Nederlands enige vrouwelijke tweesterrenchef Margo amuses en serveert Petro begeleidende dranken.

Het arrangement wordt afgesloten met een driegangenlunch bij restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Voor een all-in prijs van 99 euro kun je op zondag 23 of zondag 30 augustus bij zijn. Per dag is plaats voor vijftig personen. Aanvang 11.45 uur.

Reserveren kan via info@restaurantdavinci.nl of telefonisch: (0475) 46 59 79.

Vorig artikel

Culinaire cruise: genieten van diner en goed doel steunen

Volgend artikel

Jaarlijkse terrassenlijst: dit zijn de beste uit de provincies

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.