Nieuws

Naar het skûtjessilen met arrangement Landgoed Lauswolt

Combineer een heerlijk verblijf in Friesland met een oeroude Friese traditie. Vrijdag 9 augustus kun je aanwezig zijn bij de afsluitende dag van het skûtjessilen 2019 op het Sneekermeer. Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag heeft daarvoor een speciaal arrangement samengesteld.

Het skûtjessilen is razend populair in Friesland en Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag biedt jou de gelegenheid vrijdag 9 augustus aanwezig te zijn tijdens de finaledag op het Sneekermeer.

Lunch
Het arrangement is boekbaar met aankomst op donderdag 8 of vrijdag 9 augustus. Op de finaledag word je met een luxe touringcar vervoerd en vervolgens neem je plaats op een sloep om de wedstrijd te bekijken. Aan boord krijg je een lunch geserveerd.

Kamer
Verder zijn in het tweedaags arrangement inbegrepen ontvangst met koffie/thee en een Fries lekkernij, verblijf op een comfortabele tweepersoonskamer en een champagneontbijt.

De prijs per persoon bedraagt 195 euro op basis van een verblijf met twee personen op een comfortabele kamer. Liever niet overnachten? Ook dat kan, voor 145 euro per persoon.

Voor meer informatie of het maken van een reservering kun je terecht op de website van Landgoed Lauswolt.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Verrassingsmenu met ‘kliekjes’ bij l’Atelier in Gulpen

Volgend artikel

Zomerweken bij sterrestaurant Het Koetshuis in Bennekom

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.