Nieuws

Muziek en gastronomie komen samen bij Château St. Gerlach

Château St. Gerlach in Valkenburg en Opera Zuid houden zondag 27 oktober voor de achtste keer ‘Le dîner des talents’ in het restaurant van het hotel. Muzikaal en culinair talent zorgen voor een verrassende culinaire reis, waarin muziek en gastronomie in elkaar vervloeien.

Prachtige livemuziek en een heerlijk viergangenmenu. Dat is het recept van de achtste editie van Le dîner des talents, een samenwerking tussen Château St. Gerlach en Opera Zuid.

Oostwegel Collection
In het restaurant van het hotel van Oostwegel Collection word je als gast meegenomen voor een verrassende culinaire reis, waarin muziek en gastronomie in elkaar vervloeien.

Het muzikale thema is dit jaar ‘magic & moonlight’. De muzikale talenten van Opera Zuid brengen onder andere Die Zauberfleute van Wolfgang Amadeus Mozart en A Midsummer Night’s Dream van Benjamin Britten ten gehore.

Culinair
De ontvangst is rond de klok van 16.00 uur met een aperitief en een amuse. De aansluitende muzikale en culinaire reis eindigt omstreeks 21.30 uur.

De prijs per persoon bedraagt 109 euro all-in. Groepen van acht tot tien personen kunnen een eigen tafel reserveren.

Hotel
Ook overnachten? Dat kan! Voor dit evenement geldt een speciale kamerprijs van 150 euro per nacht in een luxe tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Voor meer informatie en reserveringen volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Warming up PSV in Europa League bij De Karpendonkse Hoeve

Volgend artikel

Nazomeren bij restaurant In den Rustwat in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.