Hotel New York in Rotterdam houdt van maandag 26 augustus tot en met zondag 1 september een Mosselweek. Chef-kok Ronald van der Donk serveert voor 23,50 euro twee smakelijke gerechten. Voor wie daarvoor belangstelling heeft, is uitbreiding met een dessert mogelijk.
Van maandag 26 augustus tot en met zondag 1 september zit je als mosselliefhebber goed bij hotel New York in Rotterdam.
Mosselen
Tijdens de Mosselweek geniet je van twee gerechten voor 23,50 euro. Desgewenst uit te breiden met een dessert (supplement van 7,50 euro).
Chef-kok Ronald van der Donk serveert allereerst een licht gebonden romige mosselsoep en daarna een pannetje klassiek gekookte mosselen.
Uitbreiden kan met een ‘heerlijk Hollands dessert’. Uiteraard zijn bijpassende wijnen beschikbaar.
Reserveren
Reserveren kan via deze link. Geef aan dat je komt voor de mosselweek en dan zorgt het hotel ervoor dat je een mooie plek krijgt.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Vlissingen krijgt er een opvallend hotel bij. Eind mei opent Hotel De Zeevaartschool aan de…
-
Hotel Okura Amsterdam introduceert Noëls Wijnverkenning, een bijzondere wijnproeverij onder leiding van Honorary Gastronomy Sommelier…
-
Marcel van Zomeren heeft de wanden van de oranjerie van zijn restaurant In den Rustwat…


