Nieuws

Moët Grand Vintage Day bij Het Koetshuis in Bennekom

Restaurant Het Koetshuis en Bennekom gaat op vrijdag 15 juni op een bijzondere wijze aan de slag met champagne. De exclusieve bubbels van Moët & Chandon staan dan centraal bij een speciale bubbelspijs-avond.

Het gaat om een menu met bijpassende glazen champagne. Of andersom, heerlijke Franse bubbels met bijpassende gerechten. Zo ziet het menu eruit:

Het menu en de champagnes van deze avond zullen er als volgt uit zien:

Moët et Chandon Reserve Imperial
In combinatie met verschillende aperitief en amuse hapjes.

Moët et Chandon Vintage 2009
Geplette langoustine met crème van oester, geschroeid buikspek en kaviaar.

Moët et Chandon Vintage 1999
Gebakken rogvleugel met minimaïs, zoetzure sjalotjes, crème van jalapeño-peper en een dressing van maïs en sushi-azijn.

Moët et Chandon Vintage 2009 Rosé
Gebraden kwartelborstje met ravioli gevuld met kwartelboutje, Gnocchi van raapsteel, terrine van ganzenlever en rodewijnsaus met ganzenlever.

Moët et Chandon Vintage 1992 Collection
Rosé gebakken kalfslende met gebraiseerde kalfszwezerik, doperwten gegrilde eringy en een romige saus van morieljes.

Moët et Chandon Vintage 1998
Tartelette met crème van rood fruit, gemarineerde aardbei en sorbet van champagne en kaffirlimoen.

Dit speciale champagnemenu op vrijdag 15 juni wordt aangeboden voor een all-in prijs van 175 euro. Reserveren kan door te bellen met 0318-417370.

Restaurant Het Koetshuis ligt in het bosrijke gebied rondom Bennekom. Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Jubileummenu bij Lucas Rive op vrijdag 8 juni

Volgend artikel

Aantrekkelijk eten voor jongeren bij restaurants JRE-Nederland

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.