Nieuws

Moët & Chandon Grand Vintage Lunch bij Restaurant Wiesen

Champagne in de hoofdrol tijdens een bijzondere lunch bij sterrestaurant Wiesen in Eindhoven. Zondagmiddag 13 november serveert Yuri Wiesen vijf gangen met amuses en die worden begeleid door zes verschillende Grand Vintages Champagnes van het huis Moët & Chandon.

Ben je gek van champagne, dan raden wij jou de Moët & Chandon Grand Vintage Lunch bij Restaurant Wiesen in Eindhoven van harte aan.

Yuri Wiesen
Zondag 13 november geniet je voor 159 euro per persoon van een lunch van sterchef Yuri Wiesen, zes Grand Vintages Champagnes, water en koffie/thee.

Champagne
Yuri en zijn partner Jessie laten weten dat onder andere de nieuwe Grand Vintage Blanc 2008 en de speciaal voor deze lunch naar Nederland gehaalde Grand Vintage Collection 1999 op het menu staan.

Reserveren
Wil jij erbij zijn? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@wiesen-restaurant.nl en vermeld daarbij dat je komt voor de Grand Vintage Lunch.

Video vernieuwd Restaurant Wiesen

Het met één Michelinster bekroonde Restaurant Wiesen in Eindhoven werd begin dit jaar volledig vernieuwd. ChefsFriends mocht als eerste het nieuwe interieur bewonderen en haalde eigenaren Jessie en Yuri Wiesen voor de camera.

Vorig artikel

Rijks Restaurant viert 2-jarig bestaan met ‘Ontmoet & Groet’

Volgend artikel

Truffeldiner Jonathan Karpathios in restaurant Vork & Mes

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.