Nieuws

Moespotavond bij De Lindenhof op 27 maart

Restaurant De Lindenhof in Giethoorn houdt op dinsdag 27 maart de Moespotavond, een Bourgondische avond met een lekker en eenvoudig menu voor een zeer aantrekkelijke all-in prijs.

Tijdens de Moespotavond wordt een 4-gangenmenu inclusief drankjes geserveerd voor slechts 75 euro. Wie wil blijven slapen, kan een kamer boeken bij De Lindenhof. Dit arrangement komt inclusief ontbijt uit op 180 euro.

De Moespotavond kent een lange traditie. ‘Ieder jaar verzorgden we twee maal per jaar een Bourgondische avond bij cafe De Moespot, hier een stukje verderop’, begint tweesterrenkok Martin Kruithof zijn verhaal.

Kruithof: ‘Gewoon lekker gezellig eten en drinken. Het zat altijd vol. De laatste jaren wordt het bij ons in het restaurant gehouden. Twee keer per jaar. Zo’n gezellige niet te chique avond met een fles wijn op tafel en lekkere gerechten in ongedwongen sfeer’.

Geen kaviaar of truffel, maar mooie gerechten met bijvoorbeeld ossenstaart, kabeljauw en een soepje tussendoor. ‘We doen gerust wentelteefjes na’, zegt Kruithof, die de avond uitermate geschikt vindt voor een groep vrienden.

Wie aan wil schuiven bij de Moespotavond kan om rechtstreeks te reserveren een mail sturen naar  info@restaurantDeLindenhof.nl of bellen met 0521-361444 onder vermelding van ‘Moespotavond’.

Restaurant De Lindenhof is gevestigd aan de Beulakerweg in Giethoorn, dicht bij het water Molengat. Het restaurant beschikt naast een prima keuken over overnachtingsmogelijkheden. Het restaurant beschikt over twee Michelinsterren en is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

De biologische Oldenheimer: een gezond brood met pit

Volgend artikel

Kennismaken met nieuwe chef Jean Marie Gouda met proeverij

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.