Nieuws

Mindfulness-arrangement bij hotel Pulitzer Amsterdam

Hotel Pulitzer Amsterdam aan de Prinsengracht biedt jou de mogelijkheid het nieuwe jaar te beginnen met een ‘reis van zelfontdekking’. In januari en februari kun je het ‘Free Your Mind’-package boeken, inclusief twee overnachtingen, een een-op-een sessie, een bloemenarrangement en roomserviceontbijt.

‘Free Your Mind’ bij Pulitzer Amsterdam en begin het nieuwe jaar met een reis van zelfontdekking, zo wordt het arrangement aangekondigd door het hoofdstedelijke hotel.

Free your mind
‘Gasten nemen een duik in de wereld van mindfulness bij het boeken van het ‘Free Your Mind’-package. Het pakket bestaat uit een verblijf van (minimaal) twee nachten, roomserviceontbijt, een bloemenarrangement op de kamer, één mindfulness sessie (toevoegen extra sessie is mogelijk), een lunch bij Pause at Pulitzer, een audio-meditatiegids via Soundcloud, een lijst van mindfulspots in Amsterdam en cadeaus op de kamer.

Reserveren
Boeken kan vanaf woensdag 5 december voor een verblijf tussen 4 januari en 28 februari 2019. Er geldt een vanaf-prijs van 920 euro op basis van twee personen voor twee nachten.

Voor meer informatie en het maken van een reservering kun je terecht op de website van hotel Pulitzer Amsterdam.

Vorig artikel

Kerstconcert en kliekjesdag bij Hostellerie de Hamert

Volgend artikel

De beste restaurants en hotels in Dordrecht en omgeving

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.