Vakantie in eigen land

Middeleeuwse romantiek met de Bilderberg-luxe van nu

Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen is een uniek hotel in een historisch kasteel. Als gast voel jij je direct de koning te rijk. Ga even terug naar de romantiek van de Middeleeuwen, maar met de luxe van nu. In restaurant Die Alde Heerlickheijt proef je de moderne Franse keuken.

Je verblijft in de Limburgse Maasvallei, net buiten de grenzen van Venlo. Een locatie die zeer geschikt is voor fiets- en wandeltochten.

Franse keuken
Het hotel bevindt zich in een historisch kasteel waar jij je als gast de koning te rijk gaat voelen. Even terug naar de romantiek van de Middeleeuwen met de luxe van nu. In restaurant Die Alde Heerlickheijt staat de moderne Franse keuken centraal.

Culinair arrangement
Met het Aan Tafel-arrangement geniet je van een gastronomisch viergangendiner met bijpassend wijnarrangement, een overnachting en Het Bilderberg Ontbijt.

Vorig artikel

Uit het Voedselbos: Max de Corte over Chinese mahonie

Volgend artikel

Chris Naylor opent BBQ-restaurant in ‘oudste kapel Amsterdam’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.