Vacatures

Met Michelinster bekroond restaurant Tout à Fait zoekt koks

Vacature – Tout à Fait in Maastricht is op zoek naar een zelfstandig werkend kok of chef de partie en een leerling-kok BBL. Het restaurant is gevestigd in het historische centrum van Maastricht en beschikt sinds 2002 over een Michelinster.

Heb je passie voor het vak, liefde voor het product en ben je creatief, dan wil Tout à Fait graag kennis met je maken!

Verwachtingen overtreffen
Een leuke afwisselende functie in een dynamische omgeving waarin je samen met je collega’s uit de keuken en bediening ervoor zorg draagt dat aan de verwachting van de gasten wordt voldaan of liever nog, dat deze wordt overtroffen. Je zult met alle aspecten van dit mooie vak in aanraking komen.

Maastricht
Tout à Fait zoekt iemand die er 100 procent voor gaat, liefde heeft voor het vak, en graag het beste van zichzelf laat zien. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag voor lunch en diner, zaterdag alleen diner.

Tout à Fait is gelegen in het centrum van Maastricht en al sinds 2002 bekroond met een Michelinster. Vakantiesluiting 1 t/m 15 augustus, carnaval, kerst t/m oud en nieuw. Betaling conform CAO Horeca.

Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar info@toutafait.nl t.a.v. Dhr. B. Ausems. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tout à Fait via telefoonnummer (043) 350 04 05. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.toutafait.nl.

Vorig artikel

Kwaliteit Valuas onveranderd na vertrek Marcel Swaghoven

Volgend artikel

Video: Bjorn Massop van Villa Ruimzicht over wild

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.