Nieuws

Michael Verhagen nieuwe chef restaurant Fitzgerald Rotterdam

Het met een Michelinster bekroonde restaurant Fitzgerald heeft een nieuwe chef-kok. Michael Verhagen neemt in Rotterdam het stokje over van Remco Kuijpers, die in Gouda is toegetreden tot het team van Martijn Kajuiter. Michael maakt sinds de opening in 2015 deel uit van de ploeg van eigenaar Danny Gonzalez.

Michael startte bij de opening van de Rotterdamse eetgelegenheid als souschef van Remco en schuift nu door naar de positie van chef-kok. ‘Ik heb enorm veel zin om de vertrouwde kwaliteit bij Fitzgerald te behouden en verder uit te bouwen.’

Danny Gonzalez
Zijn passie voor koken, lekker eten en gastronomie ontstond als in zijn kindertijd. Hij zag hoe zijn oma mensen met haar kookkunsten kon samenbrengen rond haar tafel. En dat is precies wat een goede maaltijd volgens Michael doet: verbinden.

Voordat Michael toetrad tot het team van Fitzgerald, werkte hij bij het Wereldmuseum ook al samen met eigenaar en gastheer Danny. Zijn kookstijl heeft een klassieke basis, maar wel met accenten uit bijvoorbeeld Japan, Zuid-Amerika en/of Spanje.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Le Petit Chef introduceert 3D-animatie bij Novotel in Hoofddorp

Volgend artikel

François Geurds: oliebollen met champagne en koken voor daklozen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.