Nieuws

Mezzo Braamt in nieuwe jaar verder als Karels restaurant hotel

Mezzo restaurant & kamers in Braamt opent in 2022 met nieuwe eigenaren en een nieuwe naam. Vanaf januari is de exploitatie in handen van Layla en Paskal Karels en heet de zaak Karels restaurant hotel.

De afgelopen jaren runden Wendy en Berry van de Ven het restaurant en hotel, dat gelegen is aan de rand van de Montferlandse bossen. Met ingang van het nieuwe jaar zijn Layla en Paskal Karels de eigenaren.

Wijnen
Paskal kookte in diverse sterrenzaken en stopt met zijn baan bij de Dienst Koninklijk Huis. Layla verdiepte zich de afgelopen jaren in de wijnwereld en importeert wijnen uit de zogeheten oude wereld. Ze leerden elkaar kennen op de werkvloer. De deuren van Karels restaurant hotel openen op 12 januari.

Het menu is gebaseerd op de klassieke keuken met een moderne twist en wisselt om de maand. Met extra aandacht voor producten uit de streek.

Mezzo restaurants & kamers is één van de vijfhonderd restaurants in de nieuwste editie van Lekker.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bad times leiden tot bed times: schrijvers lezen voor bij Merlet

Volgend artikel

Nederlandse restaurants in internationale lijst La Liste

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.