Nieuws

Metamorfose voor Hotels van Oranje in Noordwijk

De Hotels van Oranje in Noordwijk heeft de deuren gesloten voor een grootscheepse verbouwing. De komende vijftien maanden ondergaat het bedrijf, dat bestaat uit Beach Hotel Noordwijk en Hotel van Oranje, een ‘indrukwekkende metamorfose’. De heropening staat gepland op 15 juni 2023.

Hotel van Oranje wordt uitgebreid met twee etages en een toren met panoramische suites inclusief een sky-restaurant op de zevende etage. De kamers van het vijfsterrenhotel krijgen floor to ceiling-raampartijen met schuifdeuren naar een Frans balkon. Hiermee wordt de volledig gevelaanblik vernieuwd.

Beachclub O
Beach Hotel Noordwijk maakt plaats voor Residence van Oranje. Aan de Koningin Wilhelminaboulevard verrijzen zeventig luxueuze appartementen en penthouses.

Beachclub O op het strand blijft geopend en is dagelijks te bezoeken voor lunch, borrel en/of diner, en is nu ook beschikbaar voor zakelijke evenementen.

Lees ook:
Gemeente Noordwijk en Hotels van Oranje eens over nieuwbouw

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Echtpaar Voets krijgt leiding bij Benz at Kazerne in Eindhoven

Volgend artikel

La Provence in Zaltbommel breidt uit met kamers en oranjerie

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.