Nieuws

Met sterrenrestaurant De Lindenhof naar Sail Amsterdam

Wil je Sail Amsterdam op een culinaire manier beleven? Denk dan eens aan het meevaren met de boot van toprestaurant De Lindenhof uit Giethoorn. Met achter het roer tweesterrenkok Martin Kruithof.

Restaurant De Lindenhof is tijdens Sail Amsterdam vijf dagen aanwezig met de Lemsteraak De Jonge Linde van Martin Kruithof. Vanaf één van de mooiste locaties, het Theater Amsterdam, vaart kookkapitein Martin met dit spectaculaire waterevenement mee.

Sail Amsterdam is met het decor van de internationale Tall Ships volgens eigen zeggen het grootste publieksevenement van Nederland. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Sail Amsterdam wordt van 19 tot en met 23 augustus gehouden.

Wie bij Martin op de boot mee wil en wil genieten van zijn kookkwaliteiten, kan zich voor een arrangement aanmelden bij restaurant De Lindenhof via 0521-361414. Op dit moment is er nog plek op woensdagavond 19 augustus, donderdagmiddag 20 augustus en zaterdag 22 augustus.

 

Vorig artikel

Princess Hotel Collection viert eerste verjaardag met actie

Volgend artikel

Culinaire stops langs parcours Tour de France 2015

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.