Nieuws

Met sterren bekroonde chefs lanceren Sterren aan de Vecht

De door Michelin met een ster bekroonde chefs André Gerrits van ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht en Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland hebben de handen ineengeslagen voor een driedaags arrangement. Met ‘Sterren aan de Vecht’ ervaar je de Vechtstreek op zijn best.

De Vecht heeft culinaire grond langs haar oevers en dat komt samen in Sterren aan de Vecht. Een driedaags arrangement aan het water van deze prachtige rivier en bijzondere omgeving.

’t Amsterdammertje
Je overnacht – en ontbijt – in Bistrotel ’t Amsterdammertje in Nieuwersluis en bij De Nederlanden in Vreeland. Bij restaurant ’t Amsterdammertje en in het restaurant van De Nederlanden geniet je van een diner van zes gangen all-in.

De Nederlanden
Om de omgeving te ontdekken, kun je gratis gebruikmaken van fietsen, maar ook wandelend of vanaf het water valt veel te zien. Het arrangement is op aanvraag beschikbaar en kost 600 euro per persoon. Heb je interesse, stuur dan een e-mail naar De Nederlanden.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De snacks uit de sterrensnacksbox van Sjieke Snacks

Volgend artikel

Astrid Joosten en Thérèse Boer van Astrid & Thérèse over wijntrends 2023

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.