Nieuws

Met privéchauffeur en Mercedes naar Merlet tijdens FIJNproeven

Willen we dat niet allemaal als we een restaurant of hotel bezoeken: dat de verwachtingen worden overtroffen. Merlet in Schoorl gaat dat doen tijdens de restaurantweek FIJNproeven.nl. Wie reserveert in het sterrestaurant wordt opgehaald met een Mercedes en thuisgebracht door een privéchauffeur.

‘Wij willen uw verwachtingen overtreffen’, aldus eigenaren Martin en Carla van Bourgonje van hotel-restaurant Merlet in Schoorl.

Lunch of diner
‘Dit kunnen wij realiseren door middel van een unieke samenwerking met Gomes Noord-Holland bv.’

Wie tijdens de eerste editie van restaurantweek FIJNproeven reserveert bij Merlet, dat kan van 14 tot en met 18 oktober, geniet niet alleen van een driegangenlunch of -diner, maar ook van vervoer op maat.

Mercedes-Benz
‘Gasten – maximaal vier personen – worden thuis opgehaald door een echte Ster, een Mercedes-Benz, genieten van lunch of diner in Schoorl en worden daarna door een privéchauffeur weer thuisgebracht.’

Er is één kleine voorwaarde: ‘Om hiervoor in aanmerking te komen, mag de afstand naar het restaurant niet meer zijn dan 30 minuten.’

Reserveren
Van 14 tot en met 18 oktober kun je van het pakket genieten voor 45 euro per persoon. Reserveren gaat op inschrijving, vol is vol, en kan via het sturen van een mail naar info@merlet.nl.

Jonathan Zandbergen
Restaurant Merlet is in het bezit van één Michelinster en staat sinds 1 augustus onder leiding van executive chef Jonathan Zandbergen, die overkwam van Het Veerhuys in Almere.

Kort na zijn aanstelling mocht ChefsFriends proeven van zijn kaart. Klik hier om te lezen over onze ervaringen.

Meer weten over FIJNproeven

ChefsFriends was aanwezig bij de lancering van FIJNproeven, een door drie restaurantverenigingen georganiseerde activiteit. Voor onze camera vertelt directeur Henk Borst over het hoe en waarom.

Vorig artikel

De favorieten van Stasja Kapitonov, redacteur bij Elle Eten

Volgend artikel

Hotelarrangementen Blokker en Princess Hotel Collection

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.