Partnercontent

Met Chaîne des Rôtisseurs aanschuiven bij De Groene Lantaarn**

Partnercontent – Altijd al een keer willen proeven van het niveau waarop de leden van Chaîne des Rôtisseurs lunchen? Dan is dit je kans, bij De Groene Lantaarn** op 24 april.

De Nederlandse afdeling van de gastronomische vereniging houdt donderdag 24 april een déjeuner amical bij tweesterrenrestaurant De Groene Lantaarn in Staphorst. Introducés zijn van harte welkom om aan te schuiven.

De Groene Lantaarn is sinds zes jaar de thuishaven van chef-kok Jarno Eggen en sommelier en gastvrouw Cindy Borger. Een duo dat garant staat voor een culinaire totaalbeleving. Michelin waardeert hun werk met twee sterren en Gault&Millau kende hen 18 van de maximaal 20 punten toe.

Tijdens de lunch word je ontvangen met Cava en amuses, gevolgd door een viergangenmenu met onder andere Noordzeekrab, snoekbaars, millefeuille van ree met ganzenlever en een dessert rondom aardbeien. Iedere gang wordt begeleid door zorgvuldig geselecteerde wijnen of, indien gewenst, passende non-alcoholische dranken. Koffie of thee met huisgemaakte friandises maken de middag compleet.

Datum: donderdag 24 april
Tijd: ontvangst vanaf 12.00 uur, lunch start om 12.30 uur
Prijs: 175 euro per persoon
Locatie: De Groene Lantaarn**, Gemeenteweg 364, Staphorst

Dresscode
Smart casual, leden dragen bij voorkeur hun Chaînelint. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Wie wil blijven overnachten, kan terecht bij onder meer De Havixhorst (De Wijk), B&B Aan het Reestdal (IJhorst) of Van der Valk (Zwolle).

Aanmelden kan via de website van Chaîne des Rôtisseurs Nederland, graag vóór 18 april. Vergeet daarbij niet eventuele dieetwensen of allergieën te vermelden.

Vorig artikel

De Salentein en Rik Jansma kiezen voor de ambitieuze weg

Volgend artikel

Voorjaar op je bord: groenten en lam met biologische wijnen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.