Nieuws

Merlet in Schoorl opent après ski-bar voor takeaway

Zijn heimwee naar de piste heeft Martin van Bourgonje van hotel en restaurant Merlet in Schoorl op het idee gebracht een après ski-bar te openen voor takeaway. ‘Het is niet de bedoeling dat het een groot feest gaat worden, maar deze bar is een leuke aanvulling op onze dinermaaltijden.’

Schoorl heeft geen bergen, maar wel de hoogste duinen van Nederland, zo laat Martin weten aan ChefsFriends. ‘Hoe leuk is het dat je na een wandeling even een gerechtje en consumptie kunt afhalen aan de voeten van de Schoorlse duinen.’

Alpenlandschap
Op het terras is een walk-thru georganiseerd langs een versierd Alpenlandschap en over een witte ondergrond loop je naar de après ski-bar voor takeaway.

Op vrijdag, zaterdag en zondag is het ook mogelijk gebruik te maken van de speciaal ingerichte toiletservice.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vijf nieuwe leden voor Alliance Gastronomique

Volgend artikel

Het Koetshuis in actie voor goede doel en jij kunt bieden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.