Merlet in Schoorl opent après ski-bar voor takeaway

Zijn heimwee naar de piste heeft Martin van Bourgonje van hotel en restaurant Merlet in Schoorl op het idee gebracht een après ski-bar te openen voor takeaway. ‘Het is niet de bedoeling dat het een groot feest gaat worden, maar deze bar is een leuke aanvulling op onze dinermaaltijden.’
Schoorl heeft geen bergen, maar wel de hoogste duinen van Nederland, zo laat Martin weten aan ChefsFriends. ‘Hoe leuk is het dat je na een wandeling even een gerechtje en consumptie kunt afhalen aan de voeten van de Schoorlse duinen.’
Alpenlandschap
Op het terras is een walk-thru georganiseerd langs een versierd Alpenlandschap en over een witte ondergrond loop je naar de après ski-bar voor takeaway.
Op vrijdag, zaterdag en zondag is het ook mogelijk gebruik te maken van de speciaal ingerichte toiletservice.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.