Nieuws

Menu van vier Rotterdamse sterchefs tijdens tennistoernooi

Bezoek jij in februari het ABN Amro World Tennis Tournament in Ahoy Rotterdam? Dan raden wij jou een bezoek aan het restaurant van Mario Ridder van harte aan. Bij ‘Joelia on tour’ kun je aan de Chefs Table genieten van gerechten van vier Rotterdamse topchefs, samen goed voor zes Michelinsterren.

Sterchef Mario Ridder is al een aantal jaren actief tijdens het ABN Amro World Tennis Tournament.

Restaurant Joelia
Tijdens de 44e editie, van 13 tot en met 19 februari, is restaurant Joelia gehuisvest in Ahoy Rotterdam.

Je kunt er kennismaken met Chefs Table. Vier Rotterdamse chefs koken vanaf een centraal eiland met daaromheen vier tafels in een unieke opstelling.

Fred Mustert
Naast Mario zijn dat Fred Mustert (restaurant Fred), Erik van Loo (Parkheuvel) en Jos Grootscholten (Perceel, Capelle aan den IJssel). Samen goed voor zes Michelinsterren.

Signature dishes
Iedere chef neemt één gang voor zijn rekening. De geserveerde signatures dishes worden begeleid door bijpassende wijnen.

Lunch en diner
De prijs voor een viergangenlunch bedraagt 99 euro per persoon all-in, de kosten voor een diner van vier gangen bedragen 139 euro per persoon all-in. Inbegrepen zijn ook een champagne-aperitief en koffie/thee.

Reserveren
De tafels kunnen gereserveerd worden voor twee tot maximaal twaalf gasten per tafel, en alleen als je in het bezit bent van een kaartje voor het tennistoernooi.

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar reserveringenaawtt@ahoy.nl. Voor vragen kun je bellen met telefoonnummer (010) 447 94 42 en vragen naar Chantal Ruggenberg of Ivana Wessels.

Vorig artikel

Henk Savelberg tijdelijk terug achter kachel in Voorburg

Volgend artikel

Driedaags arrangement bij Charme Hotel Wildthout Ommen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.