Nieuws

Menu van zeven gangen bij zeven restaurants tijdens Vlietdagen

Zeven restaurants in en om de gemeente Leidschendam-Voorburg tekenen voor de organisatie van een nieuwe editie van de culinaire Armada aan de Vliet. Deelnemers bezoeken de eetgelegenheden zaterdag 17 september per boot om te genieten van een zevengangendiner. De kaartverkoop is gestart.

De culinaire Armada aan de Vliet vindt plaats tijdens de Vlietdagen, die zaterdag 17 en zondag 18 september voor de elfde keer plaatsvinden.

Voorburg, Rijswijk en Leidschendam
Zeven restaurants hebben daarvoor de handen ineengeslagen: Niven, Savarin, Villa la Ruche, Central Park by Ron Blaauw, De Koepel, Brasserie NL en Bij Erik.

Boottocht
De eetgelegenheden worden bezocht per boot, deelnemers beginnen bij de Oversteek in Rijswijk en bezoeken vervolgens de eetgelegenheden voor een diner van – in totaal – zeven gangen.

Wie een eigen boot heeft, kan voor 45 euro per persoon kaarten bestellen via de website van Armada aan de Vliet of deze aanschaffen bij een van de deelnemende bedrijven.

Rondvaartboot
Beschik je niet over een eigen vaartuig, dan kun je voor 20 euro extra (dus 65 euro per persoon) een plaats reserveren op een rondvaartboot. In dat geval zijn kaarten te bestellen via de website van Ooievaart.

Auto of fiets
Wil je helemaal niet varen maar rondgaan met bijvoorbeeld de auto of de fiets, dan is dat ook een mogelijkheid. In dat geval betaal je eveneens 45 euro per persoon voor een ticket.

Voor meer informatie kun je de website van Armada aan de Vliet bezoeken.

Vorig artikel

Natuur bepaalt (groente)kaart bij nieuwe Vermeer Amsterdam

Volgend artikel

Arrangement Suitehotel Pincoffs en FG Restaurant

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.