Nieuws

Menu van Hans van Wolde en Servais Tielman bij Beluga Maastricht

Bij het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Beluga in Maastricht kun je in de maanden juli en augustus genieten van het resultaat van een bijzondere culinaire samenwerking. De vertrokken eigenaar Hans van Wolde en de nieuwe eigenaar Servais Tielman serveren hun beste gerechten in één menu.

Na 25 jaar komt er op 1 juli een einde aan het tijdperk van Hans van Wolde bij Beluga loves you in Maastricht.

Cucina del Mondo
De tweesterrenchef heeft zijn restaurant overgedaan aan Servais Tielman, die tot eind april eigenaar is van Cucina del Mondo in Heerlen.

Servais werkte in het verleden als souschef en nu hun wegen elkaar weer kruisen, hebben ze besloten een bijzondere culinaire samenwerking aan te gaan.

Lees ook: Nieuw restaurant voor Hans van Wolde in Limburgse Reijmerstok

Restaurant Brut 172
Voor jou als gast betekent dit dat je nog één keer kunt genieten van Hans bij Beluga en tegelijkertijd kennis kunt maken met zijn opvolger. In 2020 opent de vertrokken chef restaurant Brut 172 in Reijmerstok.

Heerlen
Voor Servais komt naar vijf jaar een eind aan zijn periode bij en met Cucina del Mondo, dat eind april de deuren sluit. Tot die tijd wordt in Heerlen het afscheidsmenu ‘The Last Chapter’ geserveerd.

Lees ook: Servais Tielman serveert afscheidsmenu bij Cucina del Mondo

Reserveren
Het ‘Best of Both’-menu telt zeven gangen en wordt slechts twee maanden geserveerd. Er is een beperkt aantal tafels beschikbaar. Reserveren kan via deze link. Daar vind je ook meer informatie.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Tal van jubileumactiviteiten bij Waldorf Astoria Amsterdam

Volgend artikel

Inschrijving BBQ Contest FG Food Labs Rotterdam geopend

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.