Home / Nieuws / Menu van Hans van Wolde en Servais Tielman bij Beluga Maastricht

Menu van Hans van Wolde en Servais Tielman bij Beluga Maastricht

Bij het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Beluga in Maastricht kun je in de maanden juli en augustus genieten van het resultaat van een bijzondere culinaire samenwerking. De vertrokken eigenaar Hans van Wolde en de nieuwe eigenaar Servais Tielman serveren hun beste gerechten in één menu.

Na 25 jaar komt er op 1 juli een einde aan het tijdperk van Hans van Wolde bij Beluga loves you in Maastricht.

Cucina del Mondo
De tweesterrenchef heeft zijn restaurant overgedaan aan Servais Tielman, die tot eind april eigenaar is van Cucina del Mondo in Heerlen.

Servais werkte in het verleden als souschef en nu hun wegen elkaar weer kruisen, hebben ze besloten een bijzondere culinaire samenwerking aan te gaan.

Lees ook: Nieuw restaurant voor Hans van Wolde in Limburgse Reijmerstok

Restaurant Brut 172
Voor jou als gast betekent dit dat je nog één keer kunt genieten van Hans bij Beluga en tegelijkertijd kennis kunt maken met zijn opvolger. In 2020 opent de vertrokken chef restaurant Brut 172 in Reijmerstok.

Heerlen
Voor Servais komt naar vijf jaar een eind aan zijn periode bij en met Cucina del Mondo, dat eind april de deuren sluit. Tot die tijd wordt in Heerlen het afscheidsmenu ‘The Last Chapter’ geserveerd.

Lees ook: Servais Tielman serveert afscheidsmenu bij Cucina del Mondo

Reserveren
Het ‘Best of Both’-menu telt zeven gangen en wordt slechts twee maanden geserveerd. Er is een beperkt aantal tafels beschikbaar. Reserveren kan via deze link. Daar vind je ook meer informatie.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang gratis onze inspiratiemail in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.