Nieuws

Menu op basis van temperatuurzones bij Sal do Mar Rhenen

Zoë en Ralph Jonker geven hun restaurant Sal do Mar maandag 24 augustus voor één avond uit handen. In Rhenen hebben de eigenaren van de Amsterdamse eetgelegenheid Restaurant C het dan voor het zeggen. Er wordt een menu geserveerd op basis van temperatuurzones.

Restaurant C is ‘on tour’ en strijkt maandag 24 augustus neer bij Sal do Mar in Rhenen. In het restaurant van Zoë en Ralph Jonker wordt die avond ‘het beste van C’ geserveerd.

Smaak en textuur
Als gast ontdek je hoe belangrijk temperaturen zijn voor bereiding. Je geniet van gerechten die zijn onderverdeeld in temperatuurzones.

Ervaar hoe smaak en textuur veranderen bij bereidingen op 20, 80, 100 of 200 graden. Het 360 graden menu is letterlijk een rondje kaart.

Arrangement all-in
Wie erbij wil zijn, betaalt 95 euro per persoon voor een arrangement all-in. Dit betekent een menu van vier gangen, bijpassende dranken, brood met dip en een amuse. Het diner start om 19.00 uur.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Palingtuinfeest bij De Lindenhof in Giethoorn

Volgend artikel

Petanque pop-up in de binnentuin van Pulitzer Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.