Menu met kaviaar bij restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk
Kaviaar in de hoofdrol bij tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje in Harderwijk. Donderdag 22 maart serveert chef-kok Michel van der Kroft in samenwerking met onze expertblogger House of Caviar een viergangendiner met daarin vier prachtige soorten kaviaar.
Ontdekken en proeven bij het Harderwijkse restaurant van Robert-Jan Nijland.Een plek aan tafel is te reserveren voor 149,50 euro per persoon.
Michel van der Kroft
Tweesterrenchef Michel van der Kroft en zijn team serveren een verrassend viergangendiner met daarin drie soorten kaviaar.
House of Caviar
Dit menu is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met onze expertblogger Ashkan Mossafaian, eigenaar van House of Caviar.
Wijnen
De kosten bedragen 149,50 euro per persoon. Een aperitief met kaviaaramuse, vier bijpassende wijnen, espresso van Buscaglione en friandises zijn bij de prijs inbegrepen.
Diner
Het diner vangt aan om 19.00 uur. Reserveren kan via de website van restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk onder vermelding van kaviaardiner.