Nieuws

Menu met kaviaar bij restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk

Kaviaar in de hoofdrol bij tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje in Harderwijk. Donderdag 22 maart serveert chef-kok Michel van der Kroft in samenwerking met onze expertblogger House of Caviar een viergangendiner met daarin vier prachtige soorten kaviaar.

Ontdekken en proeven bij het Harderwijkse restaurant van Robert-Jan Nijland.Een plek aan tafel is te reserveren voor 149,50 euro per persoon.

Michel van der Kroft
Tweesterrenchef Michel van der Kroft en zijn team serveren een verrassend viergangendiner met daarin drie soorten kaviaar.

House of Caviar
Dit menu is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met onze expertblogger Ashkan Mossafaian, eigenaar van House of Caviar.

Wijnen
De kosten bedragen 149,50 euro per persoon. Een aperitief met kaviaaramuse, vier bijpassende wijnen, espresso van Buscaglione en friandises zijn bij de prijs inbegrepen.

Diner
Het diner vangt aan om 19.00 uur. Reserveren kan via de website van restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk onder vermelding van kaviaardiner.

’t Nonnetje vernieuwd

Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk is recent volledig gerestyled. De door Michelin met twee sterren bekroonde eetgelegenheid aan de Vischmarkt is lichter van kleur en heeft een exclusievere sfeer gekregen. Zonder het informele karakter te verliezen.

Vorig artikel

‘Beyond the Stars’-menu bij Avant-Garde Van Groeninge Eindhoven

Volgend artikel

Topchef uit Peru kookt in Rijks Amsterdam met Joris Bijdendijk

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.