Nieuws

Menu ‘Intens Genieten’ bij restaurant Cordial in Oss

Restaurant Cordial in Oss serveert tot het eind van het jaar het menu ‘Intens Genieten’. Vier smakelijke najaarsgerechten, drie begeleidende glazen wijn, een aperitief, tafelwater en koffie of thee met zoete lekkernijen voor een couvertprijs van 75 euro all-in. Snelle beslissers kunnen bovendien nog reserveren voor ‘Een kwestie van smaak’.

Voor veel liefhebbers van goed eten en goed drinken, is het najaar culinair gezien de misschien wel mooiste periode van het jaar.

All-in
De keuken van restaurant Cordial in Oss laat zich er in ieder geval door inspireren voor het menu ‘Intens Genieten’. Een aperitief, vier mooie najaarsgerechten, drie glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie of thee met zoete lekkernijen.

Het menu heeft een prijs per persoon van 75 euro all-in en is de rest van het jaar te reserveren van maandag tot en met zaterdag.

Kwestie van smaak
Vrijdag 11 oktober vindt de derde editie plaats van ‘Een kwestie van smaak’. Het evenement dat ‘de leuke dingen van het leven combineert’, is georganiseerd in samenwerking met Flow Damesmode en Marijnissen Juwelier.

Je geniet van een lunch van drie gangen inclusief wijnarrangement voor 85 euro of kiest voor een viergangendiner inclusief wijnarrangement voor 105 euro.

Reserveren
Voor het plaatsen van een reservering volg je deze link. Wie kiest voor ‘Een kwestie van smaak’, moet dit bij de opmerkingen even vermelden.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jij kunt een exemplaar winnen van Nederland Kookboek

Volgend artikel

Joris Peters serveert nazomermenu bij Aan de Zweth

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.