Nieuws

Menu Gastronomische Tijdreis weer op agenda bij De Echoput

Hotel De Echoput in Hoog Soeren net buiten Apeldoorn zet het menu Gastronomische Tijdreis weer op het programma. Op 12 juni kun je een eetreis door de tijd maken aan de hand van belangrijke momenten van het roemruchte horecabedrijf De Echoput.

Eerder dit jaar was de primeur. ChefsFriends.nl mocht voorproeven en was onder de indruk van de creativiteit, de smaken en het concept waarbij gebruik wordt gemaakt van video’s om de geschiedenis te vertellen en de bijpassende gerechten te introduceren. We schreven er een veelgelezen blog over.

Op 12 juni is er weer een mogelijkheid om de crossmediale eetbelevenis te ervaren waarbij onder andere het toetjes van de toekomst wordt geserveerd. Want als er een persoon is die zich intensief bezighoudt met smaken en foodvraagstukken, dan is het wel Peter Klosse, de eigenaar van De Echoput.

Menu Gastronomische Tijdreis op 12 juni wordt aangeboden voor een all in-prijs van 115 euro per persoon. Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan hier.

Vorig artikel

Landgoed Wolfslaar krijgt prijs voor combinaties wijn en spijs

Volgend artikel

Fletcher Hotels neemt Mercure Hotel Den Haag over

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.