Nieuws

Menu met bestsellers bij De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven

Wie dit jaar nog op een bijzondere wijze wil genieten van de gerechten van De Karpendonkse Hoeve, kan zaterdag 30 december aanschuiven voor een 4-gangenmenu bestaande uit de bestsellers van het afgelopen jaar.

30 December is de laatste keukendag van het jaar bij het Eindhovense restaurant. En dus wordt nog een keer alles uit de kast gehaald om de gasten te verwennen.

Wat er op tafel komt, is nog een verrassing. Maar het gaat om de bestsellers van het afgelopen jaar. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met speciale wensen. En ben je echt geen liefhebber van een bepaald gerecht, dan komt er zonder problemen iets anders op tafel.

Het zogeheten ‘eindejaar laatste loodjes diner’ wordt aangeboden voor 82,50 euro per persoon en bestaat uit een aperitief, een 4-gangenmenu, begeleidende wijn en mokka.

Ben je benieuwd naar een impressie van de gerechten van De Karpendonkse Hoeve? Bekijk dan onze blog ‘Vrolijke en energieke koers De Karpendonkse Hoeve’ met gerechten als drie bereidingen van Noordzeekrab, heilbot met een crumble van chorizo en duif gelakt met appelstroop.

Restaurant De Karpendonkse Hoeve is gevestigd aan de Karpendonkse Plas, een rustige natuurlijke omgeving in de stad met voldoende parkeerruimte. Het restaurant wordt geleid door Ingrid van Eeghem en is sinds kort staat de keuken onder leiding van Rob van der Veeken, die de ervaren Peter Koehn is opgevolgd.

Reserveren kan hier.

Vorig artikel

Video: binnen kijken bij hotel TwentySeven in Amsterdam

Volgend artikel

Blog Bourgondisch Lifestyle: Zalig Kaasfeest

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.