Nieuws

Meesterkok Marco Poldervaart opent kookstudio in Harlingen

Marco Poldervaart van ’t Havenmantsje in Harlingen heeft op de verdieping boven zijn restaurant een volledige keuken ingericht. Kookliefhebbers kunnen er vanaf vandaag terecht voor lessen, workshops, proeverijen en demonstraties. En dat allemaal onder leiding van een SVH Meesterkok.

De ingerichte keuken is gerealiseerd op de eerste verdieping van het bijzondere pand, waarin ook restaurant ’t Havenmantsje is gesitueerd.

Lessen en demonstraties
Onder leiding van SVH Meesterkok Marco kun je er terecht voor kooklessen en kookworkshops voor beginners en gevorderden, proeverijen en kookdemonstraties.

De kooklessen – inclusief receptuur – zijn voor iedereen die wil leren om (nog) beter te koken en om geïnspireerd te raken door bevlogen vakmensen.

Individuen en groepen
Belangstellenden kunnen zich individueel aanmelden, maar ook met een groep (tot maximaal tien personen).

Kinderen
Ook scholen en kinderen kunnen zich aanmelden. In die gevallen zullen de bijeenkomsten in het teken staan van gezonde voeding.

Wie meer informatie wil over de mogelijkheden en het aanbod, kan een kijkje nemen op de website van ’t Havenmantsje in Harlingen. Veel kookplezier.

Vorig artikel

Rijks Amsterdam in mondiale lijst beste museumrestaurants

Volgend artikel

Hoofdinspecteur Werner Loens van Michelin aan het woord

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.