Nieuws

Marco Geurts nieuwe chef-kok The Roast Room Amsterdam

The Roast Room in Amsterdam heeft een nieuwe chef-kok. Per oktober is de leiding in de keuken in handen van Marco Geurts, die overkomt van het eveneens in de hoofdstad gevestigde restaurant La Rive.

De nieuwe chef-kok van The Roast Room in Amsterdam heeft een lijst met mooie bedrijven op zijn cv staan. Marco Geurts werkte bij ’t Kalkoentje in Rhenen, De Pronckheer in Cothen en restaurant Solo in Gorinchem.

Restaurant La Rive
Zijn meest recente werkgever was het InterContinental Amstel Amsterdam, waar hij als senior souschef werkzaam was bij restaurant La Rive onder leiding van Rogér Rassin. Marco maakte onderdeel uit van het team, dat in 2017 de wedstrijd om de Gouden Koksmuts won.

Wereldkeuken
Bij The Roast Room gaat hij koken op basis van de seizoen en wil hij gasten laten kennismaken met de wereldkeuken, zonder al te veel van het bestaande concept af te wijken.

Menukaart
De menukaart van de bar-brasserie wordt robuuster en die van de rotisserie gaat hij verfijnen. Op die manier blijft er een duidelijk onderscheid tussen de beide concepten.

Marco heeft per oktober de leiding in de keuken. Nieuwsgierig? Volg dan deze link en plaats een reservering.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Internationale Best Chef Top 100 telt acht Nederlandse chefs

Volgend artikel

Wijnmakersdiner Spanje bij The Hunting Lodge Rozendaal

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.