Nieuws

Marco de Wildt nieuwe executive chef Hilton Amsterdam

Hilton Amsterdam heeft een nieuwe executive chef. Marco de Wildt is de opvolger van Franz Conde, die na een periode van acht jaar heeft is verhuisd naar Hilton Boekarest. Marco, die overkomt van het Mövenpick-hotel in Dubai. gaat zich richten op het ‘verder stroomlijnen en verfijnen van de verschillende keukens’.

De aanstelling als executive chef van Hilton Amsterdam betekent voor Marco de Wildt een terugkeer in Nederland.

Dubai
De afgelopen vier jaar was hij namelijk in dezelfde functie werkzaam bij Mövenpick Hotel IBN Battuta Gate & Oceana in Dubai.

Franz Conde
In het hoofdstedelijke hotel is hij de opvolger van Franz Conde, die er na acht jaar voor heeft gekozen zijn loopbaan voort te zetten bij Hilton Boekarest.

Roberto’s Restaurant
Marco gaat zich richten op het verder stroomlijnen en verfijnen van de verschillende keukens, met een bijzondere focus op de banquetingafdeling.

De keuken van Roberto’s Restaurant behoudt met de Italiaanse chefs een eigen identiteit.

The Dylan Hotel
De nieuwe executive chef werkte in Nederland onder andere bij Luden, Dikker & Thijs, ’t Tuynhuys en Blakes in The Dylan Hotel in Amsterdam.

Vorig artikel

Radio 538 in The College Hotel tijdens Amsterdam Dance Event

Volgend artikel

Blog Bourgondisch Lifestyle: de verfijnde dennensmaak van Vacherins

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.