Marco de Wildt nieuwe executive chef Hilton Amsterdam
Hilton Amsterdam heeft een nieuwe executive chef. Marco de Wildt is de opvolger van Franz Conde, die na een periode van acht jaar heeft is verhuisd naar Hilton Boekarest. Marco, die overkomt van het Mövenpick-hotel in Dubai. gaat zich richten op het ‘verder stroomlijnen en verfijnen van de verschillende keukens’.
De aanstelling als executive chef van Hilton Amsterdam betekent voor Marco de Wildt een terugkeer in Nederland.
Dubai
De afgelopen vier jaar was hij namelijk in dezelfde functie werkzaam bij Mövenpick Hotel IBN Battuta Gate & Oceana in Dubai.
Franz Conde
In het hoofdstedelijke hotel is hij de opvolger van Franz Conde, die er na acht jaar voor heeft gekozen zijn loopbaan voort te zetten bij Hilton Boekarest.
Roberto’s Restaurant
Marco gaat zich richten op het verder stroomlijnen en verfijnen van de verschillende keukens, met een bijzondere focus op de banquetingafdeling.
De keuken van Roberto’s Restaurant behoudt met de Italiaanse chefs een eigen identiteit.
The Dylan Hotel
De nieuwe executive chef werkte in Nederland onder andere bij Luden, Dikker & Thijs, ’t Tuynhuys en Blakes in The Dylan Hotel in Amsterdam.