Nieuws

‘Maarten van der Weijden-menu’ bij ’t Havenmantsje Harlingen

Restaurant ’t Havenmantsje in Harlingen serveert van vrijdag 21 tot en met vrijdag 28 juni een ‘Maarten van der Weijden-menu’. De helft van de opbrengst gaat naar de bestrijding van kanker, het goede doel waarvoor Maarten van der Weijden van 21 juni een nieuwe poging doet de Elfstedentocht te zwemmen.

‘Doet u ook mee om dit fantastische initiatief van Maarten van der Weijden te steunen’, zo kondigt Marco Poldervaart van restaurant ’t Havenmantsje in Harlingen aan.

Marco Poldervaart
Vrijdag 21 juni begint de langeafstandszwemmer aan zijn tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend te volbrengen.

Kankerbestrijding
Hij gaat opnieuw proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de bestrijding van kanker. ‘De eerste poging heeft veel indruk op ons gemaakt en dat heeft ons mede doen besluiten een week lang ons restaurant in het teken te zetten van dit ontzettend mooie initiatief.’

Goede doel
Van vrijdag 21 tot en met vrijdag 28 juni serveert de chef-kok en eigenaar een speciaal ‘Maarten van der Weijden-menu’, waarvan de helft van de opbrengst wordt gedoneerd aan dit goede doel.

Vier gangen
Voor 55 euro per persoon geniet je van een viergangenmenu met vier amuses. Reserveren kan door te bellen met telefoonnummer (0512) 85 86 00 of via de website van restaurant ’t Havenmantsje.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hotel QO Amsterdam onderscheiden voor duurzame keuzes

Volgend artikel

Verfijnd LEV Foodbar maakt verschil in centrum Doetinchem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.