Nieuws

Maaltijden met ‘sociaal karakter’ bestellen bij De Nieuwe Polderkeuken

Chef-kok en eigenaar Frank Streefland van De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk biedt gasten de gelegenheid een maaltijd te bestellen voor de lokale Voedselbank, het lokale ziekenhuis of het lokale verzorgingshuis. Voor 29,95 euro kan online een menu van drie gangen worden gekocht, dat kant-en-klaar wordt afgeleverd.

Door de zondag 15 maart genomen politieke maatregelen zijn de deuren van restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk gesloten tot en met maandag 6 april.

De Nieuwe Polderkeuken
Omdat ook alle cateringactiviteiten en evenementen stilliggen, heeft ondernemer Frank Streefland ervoor gekozen om te gaan bezorgen en gasten de gelegenheid te bieden maaltijden af te halen.

Lees ook: Tweelingzus steunt restaurateur Frank Streefland met doneeractie

Ziekenhuizen
Daarbij speelt het sociale aspect een grote rol. ‘Wij brengen maaltijden naar ziekenhuizen, waar op dit moment heel hard wordt gewerkt. En naar verzorgingshuizen, de Voedselbank en andere mensen die het volgens onze gasten goed kunnen gebruiken.’

Menu van drie gangen
Voor 29,95 euro kun je bij De Nieuwe Polderkeuken een maaltijdbox bestellen. De keuken zorgt dan voor een kant-en-klaar menu van drie gangen, dat wordt bezorgd op de gewenste locatie.

Bezorgen en afhalen
Sinds woensdag 18 maart is het ook mogelijk om maaltijden voor jezelf te bestellen. Op de website van De Nieuwe Polderkeuken staat het overzicht met aangeboden gerechten, waaruit jij je eigen maaltijd kunt samenstellen. Deze kun je afhalen, maar ook laten bezorgen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Basiliek Harderwijk in actie voor ziekenhuis en Voedselbank

Volgend artikel

Coronavirus: chefs koken ‘bordje voor onze helden’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.