Nieuws

Luxury Driving Experience Central Park, by Ron Blaauw en BMW

Carsten Klint, eigenaar van Central Park, by Ron Blaauw in Voorburg, en BMW Den Haag hebben de handen ineengeslagen. Modellen van het automerk worden ingezet voor de haal- en brengservice van het hotel-restaurant en hotelgasten kunnen met een van de nieuwe modellen de omgeving verkennen.

Central Park, by Ron Blaauw in Voorburg is door de samenwerking met BMW Den Haag de nieuwste BMW Embassy van het luxe automerk.

Voorburg
Dit betekent dat het hotel en restaurant onder de rook van Den Haag, waarbij Ron Blaauw als consulting chef is betrokken, een unieke premium rijervaring in de nieuwe BMW 7 Serie, de sportwagen BMW i8 en de volledig elektrische BMW i3 op de menukaart heeft gezet.

Haal- en brengservice
De BMW 7 wordt (onder andere) ingezet voor de haal- en brengservice. ‘Gasten stellen dat zeer op prijs en dit nieuwe model leent zich daar uitstekend voor’, aldus eigenaar Carsten Klint, die tevens brand ambassador is geworden van het automerk.

Hotel en restaurant
Voor hotelgasten staat bovendien een volledig elektrische BMW i3 klaar om de omgeving te verkennen en bij Central Park, by Ron Blaauw zijn vier elektrische laadpalen geplaatst.

Omdat het horecabedrijf nu een BMW Embassy is, worden mensen die een proefrit maken in een BMW de mogelijkheid geboden het hotel-restaurant te gebruiken voor een tussenstop.

Lunch of diner
BMW Den Haag introduceert bovendien de Luxury Driving Experience: een lange proefrit in de BMW 7 Serie die afgesloten wordt met een compleet verzorgd(e) lunch of diner bij Central Park, by Ron Blaauw.

Vreugd en Rust
Het restaurant en boetiekhotel is sinds anderhalf jaar gevestigd op landgoed Vreugd en Rust in het gelijknamige Rijksmonument in Voorburg.

Op de Facebook-pagina van Central Park, by Ron Blaauw kun je een video bekijken over de samenwerking en de drie modellen.

Vorig artikel

Nieuwe locatie voor sterrestaurant Sense in Den Bosch

Volgend artikel

In keuken restaurant ’t Amsterdammertje komen werelden samen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.