Nieuws

Luxe avond bij ’t Nonnetje met kaviaar en Champagne

Kaviaar en Champagne. Een prettige, luxe combinatie. Zeker als we dat in één adem noemen met ’t Nonnetje. Binnenkort is er een luxe avond in het Harderwijkse restaurant.

Op donderdag 6 februari staat ’t Nonnetje in het teken van kaviaar en Champagne. Deze van huis uit bestempelde luxe smaken zijn de rode draad bij een geheel verzorgde avond.

De ontvangt om 19.00 uur is uiteraard met een glas Champagne, met daarbij amuses van chef-kok Michel van der Kroft. Daarna volgt een 4-gangenmenu met kaviaar en Champagne, met mineraalwater en koffie met friandises. Roel Helming is als bubbelspecialist aanwezig om het een en ander toe te lichten.

Het geheel verzorgde arrangement kost 225 euro per persoon.

Restaurant ’t Nonnetje is gevestigd op de prachtige Vischmarkt in Harderwijk. Parkeren kan om de hoek in een overdekte parkeergarage. Het restaurant staat onder leiding van Robert-Jan Nijland. Chef-kok is Michel van der Kroft. In de Michelingids staat ’t Nonnetje genoteerd met twee sterren.

Vorig artikel

Vier nieuwe leden Les Patrons Cuisiniers

Volgend artikel

De rivierkreeft: dreigende plaag én culinaire lekkernij

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.