Nieuws

Lustrumeditie Grand Gala des Patrons van Les Patrons Cuisiniers

Het Grand Gala des Patrons beleeft zondag 26 januari het eerste lustrum. In Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen komen de leden van restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers voor de vijfde keer samen voor een ‘avondvullend gastronomisch spektakel’. Voor 325 euro all-in heb je een plek aan tafel.

Samen genieten, dat is waar het bij de leden van restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers om draait. Om daaraan uiting te kunnen geven, is het Grand Gala des Patrons in het leven geroepen.

Amrâth
Zondag 26 januari vindt de vijfde editie plaats in de historische kurzaal van Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen. Als gast ben je onderdeel van een ‘avondvullend gastronomisch spektakel’.

Les Patrons Cuisiniers
‘Vanaf het moment van ontvangst met zinnenprikkelende amuses tot het unieke zesgangendiner à Quarante-Quatre Mains en van de bijpassende wijnen geserveerd door de Patronnes tot het (letterlijk) grand dessertbuffet staat alles in het teken van genieten én verrassingen’, aldus de aangesloten patron-cuisiniers.

Reserveren
Wie tijdens deze lustrumeditie een plek aan tafel wil hebben, kan daarvoor deze link volgen. De kosten per persoon bedragen 325 euro all-in.

Blijven overnachten, is mogelijk. De prijs voor een kamer bedraagt 199 euro, dit is inclusief ontbijt maar exclusief toeristenbelasting.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Park Plaza Victoria Amsterdam haalt Sander Bierenbroodspot

Volgend artikel

Vlees op de kerstdis: verras met deze keuzes

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.