Nieuws

Luc Kusters over ambities en speerpunten van Bolenius Rembrandtpark

Wat zijn de ambities en speerpunten van Bolenius nu het restaurant is verhuisd naar het Rembrandtpark? In de tweede aflevering van onze drieluik over Bolenius Rembrandtpark geeft Luc Kusters tekst en uitleg.

Bekijk hier de eerste aflevering van onze drieluik over Bolenius Rembrandtpark.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar richard@chefsfriends.nl of rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wijndomein St. Martinus opent wijnhotel en smaaklokaal LÖSS in Vijlen

Volgend artikel

Wie redt de Rode Pipo? Nieuw einde dreigt!

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.