Nieuws

Lunch met Zuid-Afrikaanse wijnen bij Bridges Amsterdam

Liefhebbers van Zuid-Afrikaanse wijnen opgelet. Zondag 27 september vindt in sterrestaurant Bridges in Amsterdam een exclusieve wijnmakerslunch plaats met wijnen uit Swartland. Een plek aan tafel kost 79 euro en daarvoor geniet je van drie gangen inclusief dranken en ontvangst met champagne.

De exclusieve lunch bij Bridges inspired by Ron Blaauw, het sterrestaurant van hotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam, is georganiseerd in samenwerking met Aventura Exciting Wines.

Swartland Zuid-Afrika
Op het menu staan wijnen uit Swartland, ‘één van de meest dynamische wijngebieden van Zuid-Afrika’.

Wijnmaker Johan Meyer is voor speciaal voor deze gelegenheid aanwezig in het restaurant om de geserveerde wijnen toe te lichten.

Lotte Wolf
‘De wijnen van Johan zitten vol met spanning, zijn speels maar tegelijk heel erg toegankelijk en voor iedereen aangenaam’, aldus wine director Lotte Wolf van Bridges. Beide kennen elkaar, omdat ze eerder dit jaar samen wijn maakten.

Drie gangen
Voor 79 euro heb je een plek aan tafel naast andere wijnliefhebbers en geniet je van een driegangenlunch inclusief wijnen, water, koffie of thee en als aperitief Champagne Collet Brut Art Deco.

Reserveren
De ontvangst in om 13.00 uur. Reserveren kan via de website van Bridges inspired by Ron Blaauw.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@bridgesrestaurant.nl of bellen naar (020) 555 32 83 (bereikbaar tijdens kantooruren).

Vorig artikel

Dinnershow Villa Thalia: letterlijk en figuurlijk van hoog niveau

Volgend artikel

Walking dinner van acht gangen in Rozendaal; opbrengst voor Culibus

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.