Nieuws

Lunch met Pflüger-wijnen bij De Nederlanden in Vreeland

Bij restaurant De Nederlanden in Vreeland vindt zondag 7 april een wijnmakerslunch plaats. De bijzondere middag is een initiatief van eigenaren Caroline en Wilco Berends, in samenwerking met Martijn Verkerk en Alex Pflüger. De lunch wordt voorafgegaan door een presentatie acht wijnen van Pflüger-wijnen.

De wijnmakerslunch is goed voorbereid door Caroline en Wilco Berends, de eigenaren van het met een Michelinster bekroonde restaurant De Nederlanden.

Duitsland
De ondernemers reisden afgelopen februari naar het wijngoed van Alex Pflüger in Duitsland.

‘Martijn Verkerk, leverancier en oud-medewerker, heeft ons met elkaar in contact gebracht, omdat wij fan zijn van de stijl van zijn wijnen’, zo laat Caroline weten aan ChefsFriends.

Wilco Berends
‘We hebben daar een blend geproefd, die die naam ‘Made for Friends of Wilco’ heeft gekregen. Deze wordt zondag 7 april gepresenteerd.’

Voorafgaand, vanaf 12.00 uur, presenteert Alex Pflüger acht wijnen van zijn wijngoed.

Reserveren
Tijdens de lunch worden de wijnen geserveerd bij gerechten van Wilco. Martijn en Alex lichten de keuzes toe en vertellen over de wijnen.

Wil je erbij zijn, reserveer dan jouw tafel via de website van restaurant De Nederlanden onder vermelding van ‘Pflüger’. De prijs per couvert bedraagt 75 euro all-in.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De Beejekurf in Venray viert 10-jarig bestaan met guilty pleasures

Volgend artikel

Ollie Schuiling neemt Kasteel Heemstede over van André van Doorn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.