Nieuws

Lunch chefs restaurants Camille Oostwegel in Glazen Restaurant

Restaurants in Limburg gaan zich deze maand inzetten voor 3FM Serious Request. Meldden we eerder al dat het team van De Leuf in Ubachsberg donderdag 17 december een lunch verzorgt, een dag later staan de chefs van Camille Oostwegel ChâteauHotels en -Restaurants achter de kachel.

Het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat dit jaar in Heerlen en ook in die plaats opent een Glazen Restaurant.

ChâteauHotels en -Restaurants
In deze speciale eetgelegenheid komen chefs van Limburgse toprestaurants een week in actie voor het goede doel.

Vrijdag 18 december verzorgen de vier chef-koks van Camille Oostwegel ChâteauHotels en -Restaurants de lunch.

Château Neercanne
De amuse is van de hand van Vincent van Vierzen van het Kruisherenrestaurant Maastricht.

Het voorgerecht wordt verzorgd door Otto Nijenhuis van restaurant Château St. Gerlach, waarna Raoul Goovaert van restaurant Pirandello het hoofdgerecht serveert.

De viergangenlunch wordt afgesloten door het dessert van Hans Snijders van restaurant Château Neercanne.

Reserveren
Een plek aan tafel is te koop voor 65 euro per persoon. Voor een tafel van acht bedragen de kosten 520 euro. Reserveren kan via deze link.

Eerder meldden we al dat Bas van Kranen en Robin van de Bunt van De Leuf in Ubachsberg donderdag 17 december de lunch verzorgen.

Vorig artikel

Barbiers hotel New York openen pop-up in nhow Rotterdam

Volgend artikel

Eindejaarsarrangement all-in bij ’t Dijkhuysje in Lelystad

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.