Nieuws

Lievergoed Collectie breidt managementteam uit met nieuwe aanstellingen

De Lievergoed Collectie heeft twee nieuwe managers aangesteld om het managementteam te versterken en verdere groei en uitbreiding te realiseren. Per januari 2025 is Bart Klomp gestart als keukenmanager, en vanaf februari 2025 neemt Nick Ruijters de rol van general manager op zich.

Bart Klomp (37) zal verantwoordelijk zijn voor het keukenmanagement van alle locaties, inclusief de restaurants en de banqueting. Hij brengt uitgebreide ervaring mee uit toprestaurants zoals Zarzo in Eindhoven, Liefdesgesticht in Breda en Noble in ’s-Hertogenbosch. Klomp gaat chefs adviseren, kwaliteitscontroles uitvoeren en bewaakt samen met de directie de culinaire concepten.

Nieuwe general manager met ruime ervaring

Nick Ruijters (32) neemt als general manager de leiding over de drie locaties van de collectie. Hij heeft brede ervaring opgedaan als hotelmanager bij onder andere Château De Raay in Baarlo en Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Bij zijn vorige werkgever, Fletcher Hotels, was hij regiomanager voor Limburg en Noord-Brabant. Ruijters zal zich richten op teammanagement, structuur opzetten en omzetgroei realiseren.

Toekomstvisie Lievergoed Collectie

Met de komst van Klomp en Ruijters start de Lievergoed Collectie een nieuwe fase. Eigenaren Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo willen hiermee ruimte creëren voor conceptontwikkeling en uitbreiding van de collectie. De Lievergoed Collectie exploiteert historische locaties in Noord-Brabant, waaronder Kasteel Maurick in Vught, Kasteel Dussen en Kasteel Bijstervelt in Oirschot.

De organisatie staat bekend om het aanbieden van hoogwaardige bijeenkomsten, zoals bruiloften en vergaderingen, en culinaire ervaringen in haar restaurants.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bijzondere award voor ‘unieke allround gastronoom’

Volgend artikel

Wat maakt een burger een topburger volgens Mikel Pouw?

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.