Nieuws

Les Patrons Cuisiniers telt drie nieuwe leden

Restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers heeft drie nieuwe leden. Dat zijn Egon van Hoof van MOS Amsterdam, Erik de Mönnink van De Swarte Ruijter in Holten en Yuri Wiesen van Restaurant Wiesen in Eindhoven.

De nieuwe leden werden welkom geheten tijdens een gala van de restaurantclub. Naast de inauguratie van drie nieuwe leden werd tevens de Guide 2018 en het nieuwe loyaliteitsprogramma Les Patrons Cuisiniers Route Culinaire gepresenteerd.

Wanneer gasten voortaan bij een Patron komen lunchen of dineren, kunnen deze ter plekke zijn foto in deze nieuwe Guide laten signeren. Heeft een gast tien handtekeningen van tien verschillende Patrons verzameld, dan wordt hem/haar door de Patrons een Magnum Pommery Champagne aangeboden.

Handtekeningen sparen
Bij twintig handtekeningen van twintig verschillende Patrons zullen de gidshouder en diens tafelgenoot/genote tijdens het Grand Gala des Patrons 2019 als persoonlijke gasten van de Patrons worden verwelkomd.

Naast drie nieuwe leden staat het vertrek van twee leden. Vanwege gezondheidsredenen hebben medeoprichter John Halvemaan en Raymond Prinsen hun lidmaatschap bij Les Patrons Cuisiniers opgezegd. Daarmee staat de teller nu op 23 leden.

Alle leden
De huidige 23 leden van Les Patrons Cuisiniers zijn: Jef Schuur, Lucas Rive, Martin Kruithof, Jarno Eggen, Marcel van der Kleijn, Egon van Hoof, Wilco Berends, Karl van Baggem, André van Doorn, André van Alten, Erik de Mönnink, Lars van Galen, Erik van Loo, Jos Grootscholten, Thijs Meliefste, Edwin Vinke, Johan van Groeninge, Yuri Wiesen, Soenil Bahadoer, René Brienen, Eric Swaghoven, Toine Hermsen en Henk Savelberg.

Vorig artikel

Romantisch verblijf bij Mooirivier met Valentijnsarrangement

Volgend artikel

Restaurant ML Haarlem verhuist en breidt uit met hotel, bistro en bar

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.