Nieuws

Lentearrangement bij Da Vinci in Maasbracht

Asperges, krab, tarbot, Geuldal-lam en een rabarberdessert. Dat wil je proeven en kun je proeven bij het lentearrangement van restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Vier de lent in stijl, melden Margo Reuten en Petro Kools van Da Vinci. Ze hebben een heerlijk lentearrangement samengesteld waarbij chef-kok Margo louter werkt met het verse marktaanbod.

Bij het menu met asperges, krab, tarbot, Geuldal-lam en rabarberdessert schenkt Petro een glas Moët & Chandon champagne. Verder zijn er amuses, begeleidende wijnen, mineraalwater en koffie- of theeservies met zoete lekkernijen.

Het all-in lentemenu wordt aangeboden voor 116 euro per persoon en is geldig op alle dagen in april, mei en juni voor lunch en diner, uitgezonderd vrijdag en zaterdag. Meld bij het reserveren even ‘Vier de lente in stijl’.

Vorig artikel

Lars van Galen van ’t Lansink kookt in Huis Singraven in Denekamp

Volgend artikel

Tweede Happyhappyjoyjoy in Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.