Nieuws

Lekkerste wijnen en beste gerechten bij De Leuf in Ubachsberg

De lekkerste wijnen uit het assortiment van Vinolo uit Voerendaal en de heerlijkste gerechten uit de keuken van Bas van Kranen en Robin van de Bunt. Bij het met één Michelinster bekroonde restaurant De Leuf in Ubachsberg vindt donderdag 12 mei een Wine & Dine plaats. Je kunt nog aanschuiven.

De Wine & Dine is een samenwerking tussen sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg en Vinolo uit Voerendaal.

Bas van Kranen en Robin van de Bunt
Chefs Bas van Kranen en Robin van de Bunt serveren een viergangendiner en de wijnspecialist serveert bij ieder gerecht een bijpassende wijn.

Vinolo
Vinolo is specialist in hoogwaardige wijnen van kleine familiale producenten en verzorgt een toelichting bij iedere geserveerde wijn.

Vier gangen
Het menu bestaat uit een aantal amuses en vervolgens tonijn (gang 1), kabeljauw (gang 2), eend (gang 3) en aardbei (gang 4).

Het diner wordt afgesloten met koffie of thee en friandises. De wijnen komen uit Zuid-Afrika, Italië (Toscane) en Frankrijk (Languedoc).

Reserveren
De kosten bedragen 99 euro per persoon. Het aperitief staat vanaf 19.00 uur klaar.

Reserveren kan (bij voorkeur) vanaf vier personen door het invullen van het reserveringsformulier of te bellen met (045) 575 02 26.

Chefs Bas en Robin

De keuken van De Leuf in Ubachsberg wordt geleid door Bas van Kranen en Robin van de Bunt. ChefsFriends sprak met hen voor de rubriek Chef2Chef. Onafhankelijk van elkaar beantwoorden ze vragen over de ander.

Vorig artikel

De week op Instagram: zonneschijn en hoge temperaturen

Volgend artikel

Blog: Nieuwe energie in De Burgemeester in Linschoten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.