Nieuws

Leendert Scholtus terug bij De Echoput in Apeldoorn

Leendert Scholtus is weer terug als kok bij De Echoput in Apeldoorn. Na 10 jaar zwaait hij weer de scepter in de keuken van De Echoput.

‘Na deze lange tijd zijn wij blij om Leendert wederom welkom te heten in ons team. Kunt u niet wachten om zijn keuken te proeven? Op dit moment mogen wij alleen nog hotelgasten ontvangen met een arrangement. Boek daarom direct een van onze arrangementen of reserveer een tafel vanaf 1 juni’, laat eigenaar Karel Klosse weten in de nieuwsbrief van De Ecohput.

Scholtus komt over van Thermen Bussloo, waar hij chef-kok was van Restaurant Intens. Daarvoor runde hij zijn eigen zaak De Goudplevier in het Drentse Peize. Van 2010 tot 2014 was hij Executive Chef bij De Echoput. Daarvoor werkte hij onder andere bij Het Koetshuis in Bennekom en De Librije in Zwolle.

De Echoput heeft momenteel diverse arrangementen. Zoals een culinair arrangement, een wijn & spijs-arrangement en een half pension-arrangement.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Explosieve toename van online wijnopleidingen

Volgend artikel

Creekstone: ‘Beste maïsgevoerde Black Angus ter wereld’

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.