Nieuws

Leden Alliance Gastronomique verzorgen Supernovae diner

Liefst veertien bij Alliance Gastronomique aangesloten restaurants verzorgen zondag 6 oktober een zogeheten Supernovae. Dit is het verschijnsel, waarbij meerdere sterren op spectaculaire wijze exploderen. Deze avond, die plaats heeft bij Louwman Exclusive in Utrecht, zijn dat er zestien.

De bijzondere lunch bij Louwman Exclusive in Utrecht wordt verzorgd door veertien bij Alliance Gastronomique aangesloten chefs, gezamenlijk goed voor zestien Michelinsterren.

Vijf gangen
Zij serveren een diner van vijf gangen, dat wordt geserveerd in de werkplaats in de vorm van Chef’s Tables.

Bovendien krijg je als gast een rondleiding door het bedrijf, dat auto’s verkoopt van onder andere de merken Bentley, Maserati en McClaren.

Restaurants
De deelnemende restaurants zijn ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht, Aan de Poel in Amstelveen, Aan de Zweth in Schipluiden, Bolenius in Amsterdam, Bord’Eau in Amsterdam, Ciel Bleu in Amsterdam, De Bokkedoorns in Overveen, De Burgemeester in Linschoten, De Gieser Wildeman in Noordeloos, De Moerbei in Warmond, De Zwaan in Etten-Leur, La Rive in Amsterdam, Merlet in Schoorl en Yamazato in Amsterdam.

Reserveren
De kosten per persoon bedragen 250 euro, de ontvangst is vanaf 17.00 uur en om 18.00 uur ga je aan tafel. Voor het maken van een reservering, volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Maik Kuijpers aan tafel met kinderen bij Carstens Amsterdam

Volgend artikel

Video: Alain Caron over Sidney Schutte

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.