Nieuws

Lazy Sunday Afternoon terug bij ’t Schulten Hues Zutphen

Mooi nieuws uit Zutphen. De Lazy Sunday Afternoon van ’t Schulten Hues in Zutphen keert terug. Tot enkele jaren terug vonden die plaats in het plaatselijke Hampshire-hotel, maar eigenaren Peter Gast en Jacqueline van Liere hebben nu gekozen voor hun eigen sterrestaurant. Zondag 21 augustus is de aftrap.

‘Eat. Drink. Enjoy’ is het thema van de Lazy Sunday Afternoon van Peter Gast en Jacqueline van Liere van ’t Schulten Hues in Zutphen.

Peter Gast
Het concept werd tot enkele jaren terug succesvol uitgevoerd bij Hampshire-hotel Zutphen en keert nu terug in het sterrestaurant van de ondernemers.

‘Op verzoek van onze gasten hebben wij besloten om een serie zondagmiddagen weer lekker en lui in te gaan vullen’, aldus Peter en Jacqueline.

Eten, drinken en muziek
Tijdens een Lazy Sunday Afternoon geniet je van eten, drinken en muziek. De eerste vindt plaats op zondag 21 augustus, van 16.00 tot 19.00 uur.

Ongedwongen
‘Ongedwongen en familiair. De fles wijn gewoon op tafel en genieten van heerlijke muziek, intermezzo’s, eten & drinken en – bovenal – elkaar.

Reserveren
De ruimte in het restaurant is beperkt en daardoor is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij mooi weer vindt alles buiten plaats.

Voor een kennismakingsprijs van 39,95 euro (normaal 49,95 euro) exclusief dranken ben je getuige van de eerste Lazy Sunday Afternoon van 2016. Een plek reserveren kan via deze link.

[bol_product_links block_id=”bol_57a48a6d24ac6_selected-products” products=”1001004006914718″ name=”ChefsFriends” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”591″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Vorig artikel

Eten wat de pot schaft bij De Treeswijkhoeve in Waalre

Volgend artikel

Docusoap over Amstel Hotel bij Omroep Max

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.