Ruimtelijk, licht en hoofdzakelijk ronde tafels. Dat zijn de voornaamste resultaten van een verbouwing van ruim een maand bij Spetters in Breskens. Het restaurant van sterchef Laurent Smallegange heropende vrijdag 10 februari. ‘De uitstraling is fris en de zaak heeft meer comfort gekregen en is eigentijdser.’
Zeven weken trok Laurent Smallegange uit voor de verbouwing van Spetters, het restaurant in de jachthaven van Breskens waarvan hij sinds 2011 eigenaar is.
Meer comfort
Met als resultaat een meer eigentijdse zaak met een frisse uitstraling die 50 zitplaatsen telt. ‘Het donkere interieur is vervangen door lichte kleuren en de indeling is ruimtelijk. Door het gebruik van hoofdzakelijk ronde tafels neemt het comfort voor de gast toe.’
Eigentijdser
De plafonds en het meubilair zijn vernieuwd, de vloerbedekking is vervangen door parket en er is andere (led)verlichting.
Michelin
‘Na zes jaar als eigenaar vond ik deze verbouwing nodig’, aldus de met één Michelinster bekroonde chef. ‘Restaurant Spetters is nu eigentijdser en voldoet beter aan de wensen van deze tijd.’
JRE Nederland
Restaurant Spetters is bekroond met één Michelinster en aangesloten bij JRE Nederland.
[infobox title=’Video: Laurent en Artur’]Vragen over Artur en Laurent en vragen over Laurent aan Artur. Dat is het principe van onze videorubriek Chef2Chef. Een mooie manier om meer te weten te komen over de eigenaar van restaurant Spetters in Breskens.
[/infobox]
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…