Productnieuws

Latalis Pro Chef-koksmes: vlijmscherp, hoogwaardig en ergonomisch

Productnieuws – De Latalis Pro Chef Knife is een allround koksmes voor perfect snijresultaat in iedere keuken. Gemaakt van hoogwaardig staal, met een vlijmscherp geslepen lemmet van 20 centimeter en een ergonomisch ontworpen G10 handgreep. Te bestellen voor slechts 29,95 euro.

Dit professionele koksmes is geslepen uit roestvrijstaal met een hardheid van HRC56. Een scherp mes met een perfecte snijbeleving. De handgreep is ergonomisch en voorzien van een uitmuntende grip, waardoor het zorgt voor een vloeiende snijbeweging.

De Latalis Pro Chef Knife wordt geleverd in een luxe geschenkbox en dat maakt het koksmes tot een ideaal cadeau voor vrienden, zakelijke relaties of familie. Of om jezelf te verwennen. Benieuwd? Neem dan een kijkje op de website van Latalis.

We mogen één mes weggeven. Wil jij kans maken, stuur dan een e-mail naar rik@chefsfriends.nl. Uit alle inzendingen loten wij een winnaar. Deelname betekent dat je akkoord gaat met het ontvangen van de nieuwsbrief van ChefsFriends.

Vorig artikel

Genieten van de Parkheuvel Cuvée en meer bij Erik van Loo

Volgend artikel

Wandelen op Schokland: ooit een eiland in gevecht met de Zuiderzee

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.